vrijdag, maart 20, 2020 - 15:14

 

Beste klanten en partners,

 

Ook bij Luminus Solutions en Vanparijs Engineers is ieders gezondheid en veiligheid onze topprioriteit!

Om de verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zo weinig mogelijk kans te geven, vinden wij het zeer belangrijk om de risico's op besmetting te beperken en uw gezondheid en die van onze medewerkers te beschermen.

 

Uitzonderlijke omstandigheden vragen om uitzonderlijke maatregelen.

Daarom hebben we sinds dinsdag 17 maart 2020 voor het merendeel van onze collega's telewerken ingevoerd, is de toegang tot onze kantoren strikt beperkt tot de noodzakelijke leveringen en zullen er geen fysieke vergaderingen meer plaatsvinden.

We blijven echter wel online, per e-mail, telefoon of skype tot uw dienst staan!

In de mate van het mogelijke proberen wij onze normale kantooruren te behouden (van 8.30 tot 17.00 uur). Gezien de situatie is het mogelijk dat de behandeling van uw vragen iets meer tijd in beslag neemt dan normaal, maar we doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen.

 

Dringende reparaties en noodzakelijk onderhoud blijven gegarandeerd!

Onze onderhoudsteams blijven alle nodige onderhoud en herstellingen uitvoeren om de goede werking van uw installatie(s) te garanderen.  Indien u beslist om uw site te sluiten, begrijpen wij uiteraard uw beslissing en zullen wij uw installatie(s) van op afstand blijven opvolgen.

Onze service-helpdesk blijft 24/7 bereikbaar!

 

Ondertussen volgen wij de adviezen en maatregelen van de overheid in de strijd tegen het COVID-19 virus nauwgezet op en hopen samen met u dat deze periode zo snel mogelijk voorbij is!

Blijf veilig en gezond en tot ziens!

 

Het hele team van Luminus Solutions en Vanparijs Engineers

#samenvoormeerenergieefficiëntie