dinsdag, april 7, 2020 - 11:46

Twee bedrijven, één team

Drie jaar geleden werd Vanparijs Engineers deel van de groep Luminus (EDF). Vandaag schakelen we een versnelling hoger. Vanparijs Engineers en Luminus Solutions bundelen hun krachten in één team. Zo kunnen we onze B2B klanten meer en efficiëntere oplossingen op maat bieden voor het optimaliseren van hun technische installaties en het verbeteren van de energieprestaties van hun gebouwen.

Met zijn 25 jaar ervaring in decentrale energieopwekking en beveiliging van stroomvoorziening in de industrie en tertiaire sector is Vanparijs Engineers een gevestigde waarde op de Belgische en Zwitserse markt.

Luminus Solutions is een jonge onderneming, spin-off van Luminus en Dalkia, die op korte tijd een sterke expertise wist op te bouwen in het verbeteren van de energieprestaties van gebouwen in tertiaire sector en collectieve huisvesting, gesteund op de knowhow en competentie van haar twee aandeelhouders.

Een unieke combinatie van expertises en oplossingen

Met een breed pallet aan expertises en energieoplossingen helpen we onze B2B klanten om niet alleen hun ecologische voetafdruk maar ook hun energiefactuur te verlagen!

Vernieuwing en optimalisatie van HVAC- & verlichtingsinstallaties, energetische renovatie van gebouwen, integratie van warmtekrachtkoppelingsinstallaties en dynamische UPS-oplossingen... wij ontwerpen, bouwen, exploiteren, onderhouden én financieren al deze installaties volgens de specifieke noden van onze klanten.

Wij stellen diverse samenwerkingsmogelijkheden voor met verschillende niveaus van engagement en garanties, van design & build tot energieprestatiecontracten (EPC).  Kortom: een unieke mix van expertise en technische oplossingen voor meer betrouwbaarheid en minder energieverbruik.

En dankzij onze jarenlange ervaring in ononbroken stroomvoorziening, kunnen wij bovendien een unieke service bieden in gans Europa: de verhuur van onze mobiele UPS-systemen, gemonteerd op een oplegger, voor alle tijdelijke situaties waarin de nood aan ononderbroken stroom hoog is.

Samen voor meer (energie-)efficiëntie!

In 2020 bundelen Luminus Solutions en Vanparijs Engineers hun krachten. Tesamen blijven we onze oplossingen in bovengenoemde sectoren verder ontwikkelen om onze B2B-klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.   

Op deze manier kunnen wij een gevarieerd gamma aan oplossingen en optimalisaties op maat voorstellen, want... Iedere klant is verschillend, dus iedere oplossing is dat ook!