maandag, oktober 22, 2018 - 15:51

Op 25 oktober 2018 verenigt de Federatie van Elektriciteit en Elektronica datacenter specialisten en  end-users in De Montil in Affligem voor het 4de IT Infrastructure Datacenters Congres, het meest complete event voor infrastructuur van datacenters in België en de place-to-be om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, innovatie en trends in de datacenter branche.

 

Alle belangrijke aspecten van datacenters zullen worden behandeld via 3 parallelle sessies over verschillende thema’s zoals Building & Securising, Monitoring & Managing, Cooling, Power & Connectivity, IT/Cloud Transitioning en Datacenter Technology. Meer dan 300 gasten kunnen er bij een dertigtal exposanten nieuwe producten en diensten ontdekken en en antwoorden vinden op hun vragen.

 

Vanparijs Engineers en Luminus zijn een van de partners van dit unieke event. Onze specialisten vertellen graag meer over onze “Solutions for an energy efficient and secured power infrastructure”, met andere woorden: hoe beheer(s)t u het stroomverbruik in uw datacenter en hoe kan u zich op de best mogelijke manier beveiligen tegen stroomstoringen, van de kleinste spanningsdip tot een langdurige onderbreking?

 

Ontdek er onze dynamische UPS oplossingen in vaste opstelling voor een TIER III of TIER IV configuratie van uw datacenter of onze tijdelijke backup in de vorm van een mobiele UPS installatie bij onderhoud aan of panne van uw eigen UPS systeem.

 

Deelname aan dit evenement is gratis voor bezoekers. Registreer nu op www.itinfrastructure.be en breng een bezoek op onze stand!