dinsdag, maart 3, 2020 - 14:04

De verhuur van mobiele UPS-systemen maakt al geruime tijd deel uit van het aanbod van Vanparijs Engineers. Toch blijft het principe van tijdelijke en mobiele UPS-installaties nog te vaak onbekend (en dus onbemind...) op de markt. Iedereen kent wel mobiele dieselgroepen, maar een mobiele UPS is toch net iets anders.  Om meer klaarheid te scheppen heeft Vanparijs Engineers een gloednieuwe website online gezet. Tegelijkertijd wordt ook een video gelanceerd die het principe en de werking van de mobiele UPS haarfijn uitlegt.

Als bedrijf met kritische processen ben je 100% afhankelijk van zuivere en continue stroom. Een minieme uitval kan voor heel wat kosten en problemen zorgen. Daarom heb je een UPS-installatie die je op elk moment beschermt tegen kleine en grote stroomstoringen. Maar wat als je UPS tijdelijk niet beschikbaar is of er zich andere problemen voordoen in je elektrische infrastructuur? Een tijdelijke mobiele UPS-installatie helpt je om de risico’s te beperken en zorgt ervoor dat het licht altijd blijft branden.

Met haar nieuwe website www.upsverhuur.be wil Vanparijs Engineers bedrijven vooral informeren over de mogelijkheden en het belang van een mobiele UPS om kritische productieprocessen, ultragevoelige apparatuur, digitaal dataverkeer, enz. te beveiligen tegen stroomuitvallen wanneer de bestaande infrastructuur tijdelijk geen of onvoldoende bescherming biedt.

Naast het standaard aanbod van systemen en huurformules, wil de website ook vooral informatief zijn: een duidelijke video laat bezoekers kennismaken met het principe, de werking en de toepassingen van de mobiele UPS en met een korte checklist kunnen bedrijven zelf uitzoeken of een mobiele UPS een oplossing kan zijn voor hun business.

Meer info: www.upsverhuur.be